|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrik ederim, Gerçekten artık böyle balıklar çok zor, gelecekte üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde bol balık, bilinçli avcılar olması dilekleriyle.....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() ismail abi...bu aralar yeni resim göndermiyordun biraz rahatlamıştım walla...
![]() ![]() ![]() ![]() abi hikaye de çok güzel balıklar da...paylaştığın için teşekkürler... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Reis bu ne ya.bu ne ya
neler varmış sende be. kurcalama şu arşivi kalp krizi geçircez valla
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() İsmail hocam, resmi gündüz msn den bana sevgili Göksel'im yolladı.Dondum kaldım desem yalan olmaz.Ne yapıp yapıp yarından tezi yok tası tarağı toplayıp
bende Çanakkale'ye taşınıyorum........ ![]() Herzaman, her şeyin gönlünce olması dileğiyle..... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ustalığına diyeceğim hiç bir şey yok,maşallah her büyüklükte her balığı tutmuş veya tutmaktasın
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() geçmişden günümüze güzel resimli bir anı teşekkürler
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......kaşıntıdan kurdeşen olucam vallaha abicim yaaaa...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() İsmail kardeş .. maşallah diyelim geçmiş zaman da olsa...herhalde bunlar dedeleri felan..yani..
inşallah ileride de aynılarından tutarsın.. |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
herşeyin gönlünüzce olmesını dilerim.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
tabi bunlar birleşince...(ağ atan neredeyse yok, akıntılı sular, balıkların geçiş yolları, meranın yapısı, beslenme şekilleri)... böyle dadından yenmeyecek balıklar çıkıyor ortaya... aynı şartlar buralarda da olacak ki, bakın o zaman analar ne aslanlar doğuruyormuş görün ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|