|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Güven'im, bu haftaki maceran sanırım dişinin kovuğuna sığmamıştır....Anladığım kadarıyla senin bu hafta yaptığın, iç işleri bakanı ile sadece bir gezi-seyahat gibi bir şey olmuştur....
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() bizi bu saatten sonra kılıçmı yoksa kalkanmı keser bilemem bu kardeşim yapmak lazım bir aşı düzenlemek lazım bir kampanya... |
|||
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Kardeşim azmin yeter valla, sen git-dön bir de balığa git, helal olsun ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() be imansız son dakikadamı söylenir bu benim için kıpır kıpır birde baraj var dediler harika sazan yapıyor diye bağsetmişlerdi tabiki benim halimi anlamışınızdır..bu gazla ben gitmeseydim balığa kesin fenlıklar geçirirdim...''durmuyor işte adamın içinde oturupta bir köşede sessiz sessiz bu hastalık'' |
|||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Farklı arenalarda güreşmek iyidir.. tecrübe kazandırır...
|
||
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seferihisar da Balık avı | ahmetglr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 01-02-2010 20:08 |
22.04.07 Seferihisar | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 27-04-2007 15:40 |
21.01.07 Seferihisar Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-02-2007 12:28 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |