|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sami,serkan,ilker,ishak,mert(tek geçerim),anıl ve ve ve ve mesaj.....nasıl yani ya...açıklaması vardır elbet....kesin açıklaması vardır....
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() .................................................. ...............................................
Bu mesaj en son " 01-06-2007 " tarihinde saat 13:59 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet olaya ben el koyuyorum...ben selimin eşiyim değerli rüzgar2 nin anketine istinaden yazıyorum...
selime interneti ben yasakladım o yüzden giremiyor..ayrıca ben şimdiye kadar balığa gidipte balık tuttuğunu hiç görmedim...sağdan soldan yarım yamalak almancasıyla adamlardan balıkları rica ediyor ve fotoğraf çektiriyor...işte şöyle malzemem var şunu aldım diyor ama evde balkonda 1.tane pet şişeye sarılı olta ucunda iğnesi paslı..1 tane saksı (içinde solucan besliyorum diyor) 3 tane vileda sapı (buda kamışmış) var..işte bütün malzeme bu...burada balık çiftlikleri var oraya gidip bir kaç balık yakalıyor adamlarla birde kavga ediyor neymiş yakaladığı balığı atmazmış.... neyse arkadaşlar benim sizden ricam selimi rahatsız etmeyin ona internet 48 gün yasak.....yasak..... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Samiiiiii?????..............
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selim abi gel da..özledik seni vallaha.....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yakalarım ben onu virgülünden....
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cidden tüm konulari taramama ragmen bende epeydir Selim Abi yi görmüyorum...
Bence Selim ABi Ogame e takildi... Selim Abi gelde tartisalim gene bosver Ogame i ![]()
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 02-06-2007 " tarihinde saat 01:47 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |
Selim Abi Görünsün ... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 26-04-2006 03:40 |
Hoşgeldin Selim | balıkcı | Tanışma | 3 | 02-04-2006 04:47 |
Selim Abi ve Seko'ya | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 11-02-2006 07:49 |
Sevgili Balikçi Selim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-12-2005 06:12 |