|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
VİP ![]()
|
![]() İyi bir av olmuş.Hiçolmassa bu günlerde balığa çıkamıyoruz formdaki resimlerle idare ediyoruz.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Uzman Dr.Rastgele'ye katılıyorum, resimdeki en üstteki balık ot balığıdır ve pek makbul değildir, biz oltaya gelince denize salarız ,çok hırpalanırsa martılara ziyafet olsun diye atarız...
Ot balığının yanında Hanoslar levrek gibidir ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Eski Foçadan 30.12.2007 De Bende Açildim.oldukça Bereketli Bir Avdi Fotograflarini Eklemeye çalişacagim.tavsiye Ederim Eski Foça çok Verimli Geldi Bana.gopez Zaten çok Teknenin Hemen Altina Kadar Geliyorlar At çek Istemedigin Kadar çok.karagöz De Fena Degil(2-2,5 Kg Kadar çikti).mercan Tek Tük.kalamar 4 Adet 1 Adet Kaba Lidaki.kardeşim Afiyet Olsun.eski Foçayi Kesinlikle Tavsiye Ediyorum.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Özgür kardeşim avın fena geçmemiş. Tebrik ederim..
![]() (sana özel bir soru Özgür, iyte'de çalışan akraban varmı
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Yorumlar ve iyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim.İnşallah izmirli abilerim ustalarımdan öreniceklerimiz forumla kısıtlı kalmaz gerçek hayattada beraber avlanmak dileğiyle..
Halim abi iyte de çalışan bi akrabam yok.tebrikin içinde teşekkür ederim herkeze rastgelsin.
Özgür Türkekul 01/08/1984 İzmir Karşıyaka Bu mesaj en son " 01-01-2008 " tarihinde saat 18:20 itibariyle arayadis tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() özgür kardeşim teşekkür ederim. anlaşıldı. bizde iki kişi var seninle aynı soyadı taşıyan o nedenle sormuştum. bu arada iyte'nin ne olduğunu anladığını tahmin ediyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Liman avciligi | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 02-09-2008 21:32 |
18.01.2008 Eskifoça Hasilati | ATA ERDOĞAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 20-06-2008 00:58 |
04/11/2007 EskiFoca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 06-11-2007 19:19 |