|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben de urla kaymakamlığına, belediyesine ve izmir liman işletmelerine şikayette bulundum dostum, ne olur ne olmaz bilinmez tabi burası Türkiye ama hiç olmazsa denedim. Bundan sonrada takipçisi olucam bu işin.
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() geçmiş olsun hasancım malesef oluyor böyle şeyler yeni teknen hayırlı olsun iyi günlrde kullanırsın işallah saygılar..
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
10.12.2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 15-12-2008 08:58 |
29 Ekim 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 30-10-2008 07:37 |
13 Eylül 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 18-09-2008 07:34 |
urla balık avı | fluke78 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 26-01-2008 02:07 |