|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dostum sen yine epey sabırlı davranmışsın.
Muhtemelen ben olsaydım burası dışında gazetelerde de okurduk haberi ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Hasan,malüm deve meselesi,ancak davalarımızın takipçisi olabildiğimiz sürece haklarımızı koruyabiliyoruz.Birçok limanda sorunlar aynı,hatta ücretli ve korunaklı olmasına rağmen tekneye yeni malzeme alma ve bırakma konusunda bile güvenimiz kalmadı.Olay sefadan cefaya dönüşüyor,neyse yine geçmiş olsun dileklerimle.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben de urla kaymakamlığına, belediyesine ve izmir liman işletmelerine şikayette bulundum dostum, ne olur ne olmaz bilinmez tabi burası Türkiye ama hiç olmazsa denedim. Bundan sonrada takipçisi olucam bu işin.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
10.12.2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 15-12-2008 08:58 |
29 Ekim 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 30-10-2008 07:37 |
13 Eylül 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 18-09-2008 07:34 |
urla balık avı | fluke78 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 26-01-2008 02:07 |