|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() turgay ağabey hakikaten dülger balığına benziyor .fakat tek farkı yanlarında 25 kuruş büyüklüğünde noktaları yok. birde sırt yüzgecinde çok uzun bir parça olması gerekir selamlar rastgele
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abicim bu melek balığının mutasyon geçirmiş haline benziyor
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Miço ![]()
|
![]() aynısından cesme dalyan lımanında yakaladık bıze akya vyavrusu demıslerdı bılmedıgımız ıcın ınanmıstık boylece akya yavrusu olmadıgını anlıyoruz
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bnde tutmuştum bu balıktan alanya iskelede melek balıgı dıye bılıyorum lezzetlı bir balık...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Resimdeki balık DÜLGER balığıdır.....
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() yapma abi sende bu balığa dülger balığı dersen yandık yani
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu bir iskender balığı. akya, kuzu, yaladerma filan o gruptan. bu balıkların hepsinin yan tarafında böyle bi çizgi var. hatta istavrit de bu grupta
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar bu balığın gerçek ve doğru ismi İSKENDER BALIĞI(Alectis alexandrinus)'dır.
1 Metre boya ve 3.5 kg ağırlığa ulaşabilen bu balık Afrika kıyıları ve Akdeniz'de 70 m ye kadar derinliklerde bulunur. Erişkinleri kıyılarda sürüler halinde gezer. Hızlı ve güçlü yüzücülerdir. Genç bireyler genellikle pelajik (suda her seviyede özellikle yüzeyde serbest yüzen) olarak sürüklenir. Bazen tatlısu karışan yerlerde bulunurlar. Besinlerini genelikle kalamar ve diğer balıklar oluşturur. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben bu balıktan s.arabistan ve ıran da yakaladım.o zamanlar net ten arastırdıgımda "paloma" dıye bulmustum adını...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bu balığı bilen biri varmı | serhatengin | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 08-01-2011 22:46 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
arkadaşlar böyle bi klüp bilen varmı | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-01-2008 23:08 |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16 | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 06-12-2007 05:01 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |