|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Organizatör
|
![]() İbrahim bir daha ki sefere kısmetse hep beraber gideriz ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Adnan abi ellerine emeklerinize sağlık maaşallah bayramı tam yapmışsın..
Katılımcıları kutlar nice böyle güzel avlar geçirmenizi dilerim.. Kalın sağlıcakla.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Adnan bey.Çeşmealtı'nda balık bırakmamışsınız.Avınızın bereketli ve bir okadar da keyifli geçtiği kesin.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok bereketli bir av olmuş ekibi tebrik ederim.
Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abı tum ekıbı kutlarım guzel bır av olmus paylasım ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Organizatör
|
![]() Dostlar hepinize teşekkür ederim, sizlere de daha fazlası nasip olsun sevgi ve saygılarımla...
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinizin bayramı mübarek olsun, adnan abinin ekibi olarak bende teşekkür ederim sizlereede bol şans.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hey maşalllah Adnan abi ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adnan abi herşekilde güzel birgün yaşadığın videolarından belli senin neşeli olman beni dahada mutlu ediyor devamlarını canı gönülden dilerim ![]() ekibinle birlikte hepinizi tek tek tebrik ediyorum ve afiyet olsun diyorum ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Üstad
|
![]() Adnan bey aldığınız av karşısında GÜZEL kelimesi bile az kalır. harika bir av çıkarmışsınız tebrikler.Yalnız sizden ricam bir daha balığa çıktığınızda haber verinde bizler bir hafta on gün denize çıkmıyalım. Çünkü denizde balık bırakmıyorsunuz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |
22 kasım 2009 çeşmealtı madeni | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 28-11-2009 17:55 |
14 Kasım 2009, Kokar koy :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 21-11-2009 04:24 |
14 kasım 2009 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 16-11-2009 17:39 |
25 kasım çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 26-11-2007 18:31 |