|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abim tekne için çok üzüldüm.
Ayrıca birçok kişi kerterizini söylemez. ![]() Ama sen yine nekadar iyi niyetli olduğunu bir daha gösterdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abicim teknen için bende üzüldüm.
avlak paylaşımın için çok teşekkür ederim 16 yaşından beri gittiğim yerdir çanak ama nedense senin gibi hiç paşa yakalıyamadım orda benim mutlaka seninle bir ava çıkıp şerbetlenmem lazım senin tarafından ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah, maşallah...
Çok güzel kareler... Daha iyilerine inşallah Çupra mükemmel ![]() Tekne için bende üzüldüm.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Abi, güzel paylaşımların için çok teşekkür ederiz...
Şu havalar düzelsede balığa çıksak artık...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan Abi tekne olayı çok talihsiz olmuş. Ama fotoğrafları görünce senin deniz, kara farkı tanımadığın ortaya çıkıyor. Balıklar, hele çupralar mükemmel.
Eski foça'da levrek avlayanların da olduğunu çok duyuyorum. Senin avlandığın bölgede durum nasıl?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abi bu güzel yerleri paylaştığın, çevreye duyarlılığını
her defasında bizlere yansıttığın için teşekkürler.. bu yayınladığın avlakların aralarındaki mesafeler umarım birbirine cok uzak değildir ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ama bu yerlerde bilinçli olarak av yapmamız gerekiyor çünkü gerçekten çok güzel yerler balık tutmayıda bilmek balıkçılık terbiyesinede sahip olmak gerekiyor.kalabalık olduğundan kişilerin birbirlerine ve çevresine mutlaka saygılı olması gerekiyor ![]() çoğu kişileri tanıyorum ve sizlere inandığım güvendiğim ve sevip saydığım için seve seve paylaşıyorum ![]() o güzel havalar gelsin hele hep beraber gideceğiz ![]() herkese rastgelsin |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() tekneyi unuttum artık üzülmeyin olağan şeyler bunlar ![]() yapı olarak bende yok sende neden olsun diyen türlerden bu zarar verenller ya tekneyi delerler ya başka birşey ama sonuçta yine zarar verirler hiç birşey yapmazsa bulunduğu yeri kirletirler gelen kişi rahat etmesin diye ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ama tutarsın ben senden ve azminden şüphe etmiyorum ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Küçük Bir Eski Foça Günü | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 12-11-2011 12:06 |
20.02.2009 Eski Foça | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 05-11-2011 20:00 |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
29/05/2008 Eski Foca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 04-06-2008 16:06 |