![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel balıklar. Bu güzel balıkların devamını diliyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() saollasın kardesım rapalanın boylarını 7 cm den 16 cm kadar kadar kullanıyorum ve havanın durumuna gore erol abının sırtı yapmak ısteyenler bolumden ılk yola cıkarak yapmaya basladım ve sımdı verımını almaya basladım bu dogrultuda erol abıyede her zaman tesekkur ederım
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa bey balıklar için tebrik ederim. Kullandığınız sahteler arasında tavsiye edebileceklerinizi ürün ve renk koduyla birlikte paylaşabilirseniz mutlu oluruz. Tekrar tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa kardes tebrıkler ayakt a alkıslıyorum senı 5 aydan sonra trofeyı yakalamak nasıp olmus sabır ısı budur ıste tebrıkler sınarıt kuzu gıbı masallahhhh
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa kardeşim ilk önce ALLAH(C.C.) Bir yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim.
Sinarite gelince fazla söze gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kötü avın böyle olur inşallah. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yagız abı tesekkur ederım cok guzel bır zaman gecırdım bu av cok buyuk bır moral oldu bana kafayı dırek resetlemıs oldum
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tesekkur ederım murat abı bu avdan daha buyuk balıklar yakalarsınız sızlerde ınsallah
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Avla alakalı, bilgi, isteyen isteyene, gelgelelim mustafa kardeşimizde tık yok !!
Yani, Sayın ''Abayoğlu'nun son zamanlardaki 'jiging sendromu gibi bir durum !! (Bir yandan, ''Aman fazla bilgi vermiyelim,zaten altı tane trofe balık kaldı, onlarıda yok etmiyelim derken ,diğer taraftan,, ''Jig konusunda, ok yaydan çıkmıştır,geri kalmamız söz konusu olamaz'' diyor ve boyna sayısız partner yetiştiriyor !!) Mustafa bey ,sel verip, sır vermez haliyle,Sayın Abayoğlu'na rakip olacak gibi !! (bilgiyi cımbızla çekmek gerekiyor ) Şahsen ben, bilgiyle harmanlanmış, bir paylaşımın, daha çekici ve faydalı olacağı kanaatini taşıyorum ve merak ediyorum doğrusu ! . Yinede, İzmir camiasından, böyle trofe avları görmek, mutlu ediyor insanı, Tebrikler Mustafa bey,afiyet olsun.!
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tesekkur ederım alp abı ınsallah boyle bır avda bulusmak uzere hoscakalın
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
öncelikle,madem sizin anlatasınız yok ben sorayımda belki zorla alırız bişiler: 1)2-3kg lık kurşunla rapala çektiğinizi söylemişsiniz bu iş nasıl olur bu tekne aparatlarından (tam adını bilmiyorum ama sanırım downridgerdi)kullandınızmı? 2)Rapalanın boyu rengi neydi hatta varsa bir fotoğrafı 3)Balık oltaya saat kaçta bindi 4)kamış ve makaramı kullandınız yoksa ellemi avladınız?(eğer kullandıysanız ne marka kamış ne marka makine ve bunların özellikleri hakkında kısada olsa bir bilgi 5)av kaç metre derinliklerde yapıldı? 6)yaptığınız takımın uygulamasını anlatan ufakta olsa bir anlatım(kurşun ayağı ,klipsli fırdöndü,10mt rapala ayağı vs gibi) 7)Mücadele tahmini ne kadar sürdü? 8)misinanızın markası ve özellikleri, Bunlara daha bir bu kadar daha soru ekliyebiliriz.. Bu yukarıdaki yazdıklarımın harmanlanmasından çıkan 1 sayfalık bir yazıyı sizin anlatımınızda okumak isterdim inanınki sıkılmazdım.Ama bu trofelerin fotoğraflarını görüp ardından da 3 satır yazı görünce inanın kafamdan aşağıya kaynar sular indi.Kusura bakmayın ama ben bu başlıkta hiç bir bilgi paylaşımı görmedim !!!Benim gözümde yanlış anlamayın o fotoğraftakiler 150 kiloda olsa o fotoğrafların bir anlamı yok aynısını gider balıkçı tezgahında bende çekerdim..(Şimdi siz vaktim yoktu vs vs bazı şeyler yazabilirsiniz ama yinede öyle bile olsa bekleyip tam bilgilendirme yapacak bir yazınızı okumak isterdim..) Saygılarımla..(Sitemkar sözlerim inşallah sizi incitmez çünkü amacım foruma gerçekten bilgi kazanılmasında yardımcı olmak..) Sevgili adminlerim ve moderatörlerim görüyorumda sizde bu konuya suskunluk ile yaklaşmışsınız belkide balıkların cazibesine kapılıp unuttunuz varsayıyorum saygılarımla Necati Abi ![]()
Aydın Aydoğdu 10.06.1985 İzmir/Yeşilyurt Kan Grubu 0 Rh(+) Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 16:08 itibariyle Aydın35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sinarit'çi Mustafa'dan gridalar | musty | Sırtı-Seğirtme | 28 | 10-05-2010 09:31 |