|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler.
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Oyunu yükledim bugün üç tane balık aldım cinsi yazıyodu ama anlamadım iyi güzel geçti av teşekkürler necati bey güzel oyun....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sağol Necati kardeşim. Eğer bir balık tutmayı başarırsam bunun resimlerini formda yayılayacağım.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Hepinize bol şanslar..
Oyun kısa sürede hit yapacak başından kalkamıyacaksınız.. Oyunun gerçeği ile birebir olması çok güzel.. turnuvada 3 birincilik sahibiyim 4. turda olta sallıyorum.. alaskada yani 3. turda somonlara dikkat her biri 35-50 lbs.. bilginize.. gelişmeleri bekliyorum.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati ellerine sağlık, çok güzel oyun tam kışa girmişgen balığa gidemediğimiz pazar günleri evde canımız sıkılmaz.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili abiler bende baya ugraşarak rapala parti 1.2.3.4. indirdim fakar kuramıyorum yardımcı olurmusunuz. adem1906@hotmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Hayırlı olsun arkadaşlar.. Kuruluma gerek yok 4 partı indirdikten sonra bir ciltin içindekilerini bir dosyanın içerisine çıkartmayı denediğinizde 4 ciltteki tüm ciltler birleşecek.. sonra dosyada oluşan (SetupReg isimli dosyayı açıp instal tuşundan yükleme yapın hiçbir ibare çıkmaz bence gerek te yok ama siz yapın yinede) Esas iş dosyadaki Launcher isimli dosyaya tıkladığınızda oyun başlayacaktır.. Keyifli oyunlar.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Burdan Bir Videosu Var Birde Trophy Bass 2007 yada 4 varr
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Önder abi teşekkürler.. Ata'ya oyun çıktı desene.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() ah ah necati şu bilgisayarı öğrenmek lazım
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıklarınız için güzel bir besin kaynağı Daphnia (Su Piresi) | xnode | Akvaryum | 5 | 09-11-2011 03:13 |
Balığa gidemeyenler için... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 29-10-2011 11:55 |
Dişi balıklar için güzel Milyon dolar değerinde sahte yem | necobey | Savurma Dip Takımları | 10 | 24-07-2011 08:07 |
Makinaların parçaları için güzel bir site | balıkcı | Malzemeler ve Bakımları | 2 | 28-12-2006 09:47 |