|
Balığa Giderken Yanınıza Neler Alınmalı Balığa Giderken Yanınıza Neler Alınmalı... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abi fotoğraf makinam arızalı idi tamirde olmadı en kısa zamanda yeni bir makina alıp o kırmızıların resmini göndericem benim yaptığımda aynı takım ilgine teşekkürler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Eşref hemşerim buralarda mercan kesti derin suya niyetlendim bu sabah altı gibi kalktım yedi yirmi kala limandan cıktım hava musaitti gideceğim yer benim tekneyle 45 dk cekiyor kerterize 15 dk lık zamanım vardı rüzgar kuvvetlendi baktım beyaz kuzularda denizin üstünde belirmeye başladı dedimki -hadi oğlum efelenmenin gere yok zaten bu rüzgarda tekne durmaz. tornistan limana limana döndük temiz bir sabah havası aldık ne yapalım kış zamanı deniz belli olmuyor.onun icin bir arkadaşımız tutunca resmine bakıp avunuyoruz selamlar rastgele. |
|||
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi üzülme bi dahaki sefere inşallah.....
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi şanssızlık olmuş, bir dahakine hava daha güzel olur inşallah...
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abi denizde herşeyden önce can güvenliği herkeze dayılık olur ama denize olmaz en güzelini yapmışsın balık denizde başka sefer tutarsın sen bize lazımsın çorludan selamlar rastgele
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() ''Yer gök deniz oldu'' ifadesinin ne olduğunu bir defa yaşamış biri olaraktan,bence geri dönmek ile en güzelini yapmışsın diyorum Rauf hocam...Önümüz bahar ve arkasında yaz geliyor yine..Allah sağlık ve sıhhat verdikten sonra daha ne güzel avlar yapacağını eminim hocam....
|
||
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() ishak ustam cok doğru yazmışsın allah ömür ve sağlık verdikten sonra bizim gibi amatörlere ne günler gelir ne günler gider sağlık ve afiyet dileklerimle selam ederim.
|
||
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi deniz dibinde sende çıkamadım diye düşünme abi. bugün olmazsa yarın olur. yeterki allah sağlık sıhhat versin. saygılarımla abicim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tşk ler baraja gittigimiz için işe yarar bu bilgiler
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
At-cek takımı | gani eren | At-Çek | 19 | 22-02-2011 09:36 |
Denİzde Derİn Su AvciliĞi | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 12-10-2006 08:50 |
Alabalik Takimi | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 27-04-2006 17:44 |