|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Trabzon'dan bir arkadaşım alabalık takımı ile ilgili bilgi istedi sizlerin engin bilgilerinden faydalanmak istedim yardımlarınızı bekliyorum.
Ben oralara 6 mt. göl kamışı 0.30 misina şamandıralı tek iğneli takımla avlanmıştım. Farklı öneriler var mı? SAYGILARIMLA
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üç gr lık şamandıra,kanca no:8-10,misina beden 0.22-köstek0.18/0.20 kamış 270m lik en fazla 10-40 gr atarlı,makina orta derece bir makina 0.22mm-100m sarar kapasiteli yem olarak kurt,solucan ve hatta hamur deneyebilir hadi rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Selim abi ilgine teşekkür ederim, takım olarak her hangi bir kurgu farklılığı var mı? Yani klasik beden+şamandıra+iğne düzeneği gibi mi?
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haldun seninde belirtmiş olduğun gibi bir klasik şamandıralı sistemle(sitemizde bir çok şekkileri mevcut)alabalık avlayabiliriz,tabiki bir çok şamandıra ile balıkavı sistemleride yok değil,en ideali bence 3 gr lık şamandıra 2gr sıkıştırma kurşunla 8-10 no kanca en basit ve geçerli olan sistem.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 27-04-2006 " tarihinde saat 02:18 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Selim abi ilgine ve açıklayıcı bilgilerine çok teşekkür ederim. Sitemizde sen ve senin gibi yardımcı olmayı çok seven arkadaşlar ile birlikte olmak gerçekten çok keyif ve gurur verici. Sen ve senin gibi yardım sever ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler abi. SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At-cek takımı | gani eren | At-Çek | 19 | 22-02-2011 09:36 |
Derİn Su Olta Takimi: | Rauf | Balığa Giderken Yanınıza Neler Alınmalı | 30 | 29-01-2008 00:28 |
Alabalik Avi 08 / 2007 | BLACK SHARK | Videolar | 14 | 25-09-2007 13:10 |
Firinda Alabalik | BLACK SHARK | Balık Yemekleri | 11 | 04-07-2007 20:48 |
Alabalik Avi | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 46 | 25-12-2005 04:19 |