|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu yaz Çeşme-Ilıca'da vurduğum sargoz. Yaklaşık 600 gr.
İlk resim olarak elimdeydi hemen göndereyim dedim. Önümüzdeki hafta da birkaç eski fotoğrafımı göndereceğim inşallah.
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 03-01-2006 " tarihinde saat 21:56 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler...Harika balık.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrıkler guzel karagöz
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() harbi baya güzel ellerine sağlık !
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() oy oy oy sabahlar olmasın o masmavi gözler o parlak deri o kartal kanadı kuyruk ne güzel bir balık ne güzel bir karagözün mavisi ellerine sağlık adamım harika bir balık darısı bizlere devamını bekliyoruz
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolun arkadaşlar
bu hafta birkaç resim daha geliyor inşallah...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Cok guzel balıklar tebrıkler
Bende kucukkene cok balıga gıttım yanı bendede var bıraz cekırdeklık ozaman anlamazdık ama babam benıde gotururdu ve eskıden cok balık olurdu sımdı nerde bıtırdıler hep ag atıyorlar ben ag ya cok karsıyım bır zevkımız var olta ıle balık tutmak onuda elımızden almaya calısıyorlar BURDAN YETKILILERE SESLENMEK ISTIYORUM TIRIVIRI GIBI AG SATISINIDA YASAKLAMALARINI ISTIYORUM....
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle teşekkür ederim.
Ağ olayının yasaklanması pratik olarak olanaksız, ama benim düşüncem kanun koyucuların koydukları kuralların denetimini adam gibi yapmaları gerektiği yönündedir. Denetim gerçek anlamıyla sağlanabilirse denizdeki ve tatlı sulardaki balıklar hepimize yeter.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() mert kardeş tebrik ederim balıkların hepsi çok güzel devamınıda bekliyoruz çandarlıyı çok tavsiye ediyorlar hakiketen öylemi çupra ordan geçiş yapıyormuş galiba biliyorsanız hangi ayda yazarmısınız
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bunlar da Evladımız sayılmaz mı?. | muratsadioglu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 17-02-2011 17:25 |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Abiler bunlar da benden. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 18-06-2006 18:03 |