|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tamam rauf ağbi,eeeee söyle bakalım beni ne zaman misafir edip telnende balağa çıkaraksın? saygılar ,hoşçakal.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() İlyas bu sefer bildiğin gibi değil remzi kayın biladeriyle gidecekti bende gazi paşaya gidecek olduğumdan tamam demedim.akşam evde ic işleriyle konuşma sonundasaat 22.30 da telefon ettim remziye ve sabah buluştuk aslında ani oldu ama videoda gördüğün gibi derin suda biraz balık aldık o kadar selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Oğuzhan arkadaşım imzan tamamdır teşekkürler.ben seni derin suya balık icin götürürüm o problem değil senin bu av icin takımın varmı?cünki avlanıcağımız derinlik 160 metreden başlıyor!ikincisi siz antalyada oturuyorsunuz ben alanyada balığa limandann 6.30-7.00 saatleri gibi ayrılıyorum o saatlerde burada olabilirmisin.derin su takımın varsa nasıl bir sistem bilmek isterim selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf ağbi,benim takım burada bir kere löngöze gitmiş,patlakgöz,birde dişli tabirettiğimiz mercanlardan yakalamıştım.çelik iğnelerim artık paslanmış,iyne işi kolay,herhalde löngözdeki mesinem oradada olur.60lık makina ile sarma yapılamazmı?zira 110-120metre sal,topla adamın kolu kopuyor.sabah çıkmaya gelince,bir akşam önce gelirim,alanya 2 saat.bir ucuz pansiyonda kalırım.sabahta sen bana uğrarsın (zaten balağa giderken sat5-6 gibi kalkıyorum)beraber gideriz.gelirken bana söyle takım için ne lazım ona göre tedarikli gelirim.zaten rapalalarım var.daha başka ne gerekiyorsa söyle.saygılar.
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#26 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() peki rauf ağbi,orada ne tavsiye edersin?35-40 metreye gitsek ne avlarızki? bide ne zaman çıkıcağız?peki ağbi nasıl yapalım)
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf ağbi mesajımı aldınmı? nasıl yapmamız konusunda bana bir fikir verebilecekmisin? sağol,eşekkürler.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Alanyada mırmır oparosyonu | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 06-12-2007 14:34 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |