|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar bu arada siz denedinizmi bilmiyorum norveç yapımı bir iğne denedim balon balığına etkin çözüm sap uzunluğu 6,5 cm çok etkili diğer balıkları ürkütmüyorda herkese tavsiye ederim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende ahtapot olabileceğini düşünüyorum. çelik tel bagalmayı dene bakalım şu makluk neymiş. onu kesin koparamaz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar işim dolaytısıyla artık fazla balığa çıkamıyorum.En son aynı yerden avlandığımda bir daha denk gelmedi. ama güzel bi kırlangıç balığı yakaladım.
![]() |
![]() |
#24 | |||
Miço ![]()
|
![]() ahtopot olabılır cunku bazen sulunuse bıle gelıyo tecrubeme dayanarak soyluyorum aynı olay benım basıma geldı ıkı tane ahtopot yakaladım o sekılde
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bence o mıgridir...ayrıca mıgri misinayı o kadar kolay keserki...dönerek yapar o işi..kestiği yerde tiftik tiftik olur...yemi yuttuktan sonrada öyle jet gibi gitmez...yemi yer ve yavaş yavaş yoluna devam eder...bir iki tane yakalyınca misinada onun olduğunu anlamak çok kolay olur..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|