|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() SEVGİLİ DOSTLARM ![]() cumartesi çalıştığımdan ve havanın yağışlı olmasından dolayı pek iştahlı olmadığım için balığa gitmeyi düşünmüyordum ![]() ![]() cumartesi apar topar saat 16.00 da yola koyulduk yemlerimizi erzaklarımızı tedarik ettikten sonra meşhur zeytinlere mandagöz avlamak için yolumuza devam ettik çünkü gece benim çok sevdiğim PAŞA pek ziyaret etmez o yüzden hiç olmazsa mandagözlerle vakit geçiririz dedik ![]() ![]() biz daha zeytinlere varmadan çok eski dostum aile dostum vedat kardeşim telefonla arıyordu ![]() ![]() ![]() hoş sohbetten sonra yemek faslı çay faslı hepsi bir arada oluyordu ![]() sevgili dostum vedat ![]() ![]() taaaki yağmur başlayıncaya kadar ![]() ![]() ![]() sabah olunca ben oltalarımı alıp ava başladım güzel vuruşlar alıyordum bende boş çevirmiyordum çok güzel balıklar tutup keyfimiz geliyordu herşey harikaydı serkan kardeşimlede sürekli konuşuyorduk gelmesini istedim ama malum işlerinden dolayı gelemiyordu oda telefonda benimle birlikte balık tutuyordu ![]() kendi kendimede ah necati biladerim yağız kardeşim keşke keşke sizlerde burada olsaydınız diyordum ama olsun siz sevgili dostlarımla sağlığımız el verdikçe beraber çoook avlar yaparız ![]() undan sonrasınıda siz dostlarıma resim kareleri anlatsın ![]() ![]() hasılatımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT=videolarımı hazır olunca ekleyeceğim ![]() Bu mesaj en son " 03-11-2009 " tarihinde saat 15:58 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resimler düzenlendi.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-12-2009 21:37 |
Selamlar keyifli avlar.... | temur_akin | Tanışma | 2 | 18-08-2008 19:01 |
keyifli izlemeler | adapot defkan | Videolar | 9 | 04-08-2008 23:22 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |
Bereketli gün | rifatyontar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 08-09-2006 12:00 |