|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bütün resimlere keyifle baktım doğrusu
Helal olsun sizlere bizde katılacaktık aslında ama asker ziyareti daha ağır bastıgı için mecbur manisada kaldık nasip değilmiş ![]() Olsun !!! ama telde yaşaman güzel anların şahidi oldum buda bana bir teselli oldu açıkcası. Bundan sonraki avlarda birlikte olma dileğiyle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ustacım inşallah bu sefer işlerden bir fırsat bulup yanınızda olurum. inanki bu güzel ortamı sizlerle paylaşmayı bende çok istiyorum,katılımın ve dostluğun en üst seviyede olduğu bir org dilerim tabi paşalarında ![]() saygılar.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Paylaşan Hasan abime ve Serkan kardeşime de çok çok teşekkürler. Yemekler, çaylar, alev alev odun ateşi, muhabbet ... Daha ne olsun ![]() Bizlerede nasip olsun inşallah ... Ayrıca Hasan abi,bende gecen yıl 1 kez gittim oraya ve inan gittiğimiz yeri öyle bir temizledik ki, oranın sakinlerinden olsam derdim " hep gelsinler,etraf temizleniyor sayelerinde " ![]() Ki oradan gelen mesajlara bakılırsa onlarda benim gibi düşünmüşler. Bu Manisalı İzmirli Aydınlı vs. vs. ayrımı yapılmadan hepimizin içten gelerek yapacağı bir davranış olarak düşünüyorum.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Kaptan
|
![]() Serkanım o anları yaşayan biri olarak inan anlatımın ve paylaşımın ile bir kez daha yaşadım o anları.. ellerine emeklerine sağlık kardeşim.. Herşey senin adına dahada güzel olsun..
Orada bizimle bulunan tüm abi ve kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürler.. Hasan abime biraz daha fazla teşekkür etmek isterim.. Kendim şahsen kıyıdan birşey alamayınca biraz olsun canım sıkıldı Hasan abimde fark etmiş olsa gerek hemen yerimi değiştirmemi istedi ve yer gösterdi işte günün ilk balığını oradan aldım.. 1 Adet mırmır.. ![]() Tabiiki birde denizden şansımızı deniyelim diyerek Sevgili Birol abimizi kırmayarak teknesi ile açıldık.. oradada tekne acemiliğimden 2-3 tane mercan 2-3 tane de İzmaritden başka misafirim olmadı.. Amaaaaaa herşeyden önemlisi dostluk arkadaşlık kardeşlik hat safhasında idi .. Bana bu zevki tattıran herkeze ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDERİM.. Her şey Gönlünüzce Olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çok ama çok güzel bir hafta sonuydu hasan abimin beni kudurtmasıyla soluğu adnan abimin evinde aldım,saolsun güzel insan kıvanç abiminde sayesinde yola koyulduk çok eğlenceliydi espiriler kahkahalar havada uçuştu yol boyunca,yolda sürekli hasan abimle serkanımı arıyıp paşa varmı paşaaa diye soruyorduk ve nihayet abilerime kavuşmuş olduk serkan kardeşim ellerine sağlık süper bir menemen hazırlamış doyasıya yedik ve sohbet ettik
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende sizin le o ortamda olmayı çok istedim fakat programı ayarlayamadığm için aranızda bulunamadım ![]() Ama sizin adınıza sevindim herşey gönlünüzce olmuş maşşallah. ALLAH(C.C.) Muhabbetinizi arttırsın . Böyle güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Hasan abi yine toplamış paşaları acemi şansımı acaba ![]() ![]() ![]() İnşallah organizasyonda buluşma dileğiyle. Necati abide tekne alıştırma turunda hadi hayırlısı tekneci yapcaz seni elbirliğiyle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Seçme Örnekler | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 37 | 04-03-2010 13:03 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |