|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() Serkan kardeşim öncelikle bu konuyu açmandan dolayı çok teşekkür ederim
![]() ayrıca ikimiz ile başlayan balık avına sevenlerimiz ve sevdiklerimize çok teşekkür ederim. ![]() başta en büyüğümüz olan coşkun abi ye ,ve kankası birol biladerime ,iyi insan adnan abime ,kıvanç biladerime ertan kardeşime dünya iyisi necati dostuma veee doğan kardeşime çoook teşekkür ederim ![]() ![]() hiç bir çıkarımız olmadan böyle güzel dostluklarla hep beraber av yapmak herkese nasip olmaz bunun içinde çok mutluyum ![]() şimdide eğer allah nasip kısmet ederse rastgelsin olarak bir ilk yapmak istiyoruz rastgelsin PAŞA TEAM 1.KIYI ORGANİZASYONU Bu organizasyon hakkında taygun kardeşim ayrı bir sayfa hazırlayacak ve gereken iyi veya olumlu veya olumsuz durumları herkes ile değerlendirip güzel bir organizasyona imza atmak görevimiz ![]() sitemizdeki herkes ile tanışmak herkesin hakkıdır diye düşünüyorum ![]() Karareis avımızdaki güzel anları serkan kardeşim yeterince anlatmış sağolsun ![]() bu avda kazım yalçın albayım ile tanıştım sadetin albayımlada beraber balık tutup hem bilgi hemde yem paylaşımımız oldu ![]() ![]() MANİSA lı dostlarımızı ve bizleri tanıdığına çok mutlu olduğunun bir göstergesi ![]() ![]() buda işte sevdiğimin kanıtıda bu diyerek bizlerle çay içerken resim çekilmesi ![]() işte görmüş olduğunuz gibi Kazım abimiz MANİSA lı dostlarımızı ve bizleri tanıdığından dolayı çok sevindiğini belirterek eğer burada bir organizasyon yaparsanız elimden gelen hertürlü fedakarlığı yapabilirim dediğini ve tüm sitedeki arkadaşlarımızada selamlarını ilettiğini bildiririm ![]() AMATÖR BALIKÇILIĞIMIZ BİLİNÇLİ OLDUKÇA ÇEVREMİZE SAYGILI OLDUKÇA BİZLERDE SEVGİ VE SAYGI GÖRÜRÜZ ![]() herşeyin dahada güzel olması dileğimle ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Maşallah Hasan kardeşim kaçırdığınb balığı telefonda duyunca üzülmüştüm.Ama onu aynen yerine koymuşsun.Serkan kardeş bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.Emeğine sağlık tüm katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ustacım inşallah bu sefer işlerden bir fırsat bulup yanınızda olurum. inanki bu güzel ortamı sizlerle paylaşmayı bende çok istiyorum,katılımın ve dostluğun en üst seviyede olduğu bir org dilerim tabi paşalarında ![]() saygılar.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Seçme Örnekler | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 37 | 04-03-2010 13:03 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |