|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ustam bizler senin neler yaptığını sürekli takip ediyoruz.ama biz çipuracıyız bukadarla yetiniyoruz daha irilerini inş kasım gibi kıstıracağız mesajın için çok teşekkürler. kal sağlıcakla.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() şağol canım açık verdik anlaşılan ne yapalım başa gelen çekilir raif abi görmesin bunları kafayı yer valla.ev halkına selamlar en ufağı inceden ısırıver bi zahmet.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Galip yine harikalar yakalamışsın ellerine sağlık daha iyi avlar rastgelsin kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gördüm gördüm ve bayıldım arkadaş ellerim pas tuttu ama mübarek hava işim olmadımı patlıyor bir aydan fazla oldu çıkamadım ne yapalım kısmet kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
VİP ![]()
|
![]() Galip kardeşim güzel bir av olmuş ,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yoksa biri tutar biri bakar, kıyamet ondan kopar. Ha bazen şanstan dolayı biri tutar biri bakar oda kısmet ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkürler raif abicim deniz öğleye kadar müsade etti eeee artık yeter bunlar size dedi saat 1 den sonra karaya çıkmak zorunda kaldık en iyi avlar senin olsun.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çok şükür ufaklığa kadar yetiştirdik doğada yakalıyor anlıycan bundan güzel ne olabilirki.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
bu hafta sonu büyük tekne arıyoruz | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 07-08-2008 00:23 |
70 li yıllar en büyük anı.. | mufi | ANILAR | 6 | 11-01-2008 10:10 |