|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abiiii. Arkadaşımızı bir av dergisinde görmek beni oldukça mutlu etti. Eee nede olsa hatrı sayılır balıklardı onlar. seni kutlarım ve paylaşımlarının devamını dilerim saygılar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili dostlar, biraz önce öğrendiğim kadarı ile bu dergiye herhangi bir kargo masrafı vermeden aşağıdaki linkten de temin edebilrmişiz...
![]() Dergiyi merak eden arkadaşlarımız duyurulur...Zira ben merak ettiğim halde bir türlü ulaşamamıştım... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler hasan abiii ana haberlere çıkmak sonuna kadar hakkındır diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() tuncay kardeşim benim öyle bir düşüncem yokki ana haberlere çıkayım ben keyif aldığım birşeyi paylaşıyorum. ![]() ama yinede insan gurur duyuyor ve bu emek sadece bana ait deyil aslında bu emek PAŞA TEAM ve tüm rastgelsin ailesine ait ![]() bende bu güzel olayı tüm rastgelsin ailesine hediye ediyorum. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan BALIKÇI & 3'ü bir arada paşa | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 64 | 13-03-2011 22:09 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |