![]() |
#41 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bu iki sistemi,de alabalık avında kulanabilirsiniz bu sistemler küçük balıkla canlı yada ölü alabalık avlanmayı gösteriyor.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bu av şekli fly avına altarnatif olabilecek avlanma şekli
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fly avında kulanabileceğimiz bir yapay sinek yapma tekniğinden bir tanesi
![]() |
![]() |
#45 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten güzel çalışma olmuş.Malzemeler çok güzel görünüyor.Malzeme hazırlama konusunda ağabeyim Mustafa bende daha iyidir.Yetenekli ve mucittir.Ona bunları göstereceğim.O da beyaz yünle yapay sinek bozuntusu yaptı.Gülmekten yerlere yattık.Sonuç :Adam o takımla gölde sudak(herhalde adı buydu) yakaladı bizde ağzımızın payını aldık.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami arkadaşım bu resimleride ağbeyin mustafa arkadaşa göster belki güzel bir yapay balık bu şekilde yapıp daha çok sudak yakalayabilir bu arada bizimde bir yardımımız olsun ağbeyin mustafa arkadaşa selamlar.
![]() |
![]() |
#47 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İmkanı ihtimali yok yapamaz.Yetenek olayı sıfır.İğnesini bil ben bağlardım.Olta dolaşınca ben açardım.Yani hamallık olayı......
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
08-12-2007 Alabalik Avi (nostalji 7) | C@feran | TATLI SU AVI | 0 | 02-02-2008 00:28 |
Alabalik Avi 08 / 2007 | BLACK SHARK | Videolar | 14 | 25-09-2007 13:10 |
Firinda Alabalik | BLACK SHARK | Balık Yemekleri | 11 | 04-07-2007 20:48 |
Alabalik Ve Yapay Yemlerle Avcilik | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-08-2006 09:47 |
Alabalik Takimi | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 27-04-2006 17:44 |