|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil ve Hasan biraderlerim benim yakaladığım en iri paşa 600 -650 gr civarında
henüz size rakip olacak durumda değiliz (Önder hariç )şimdilik hedefimiz orta sıralar ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, sizlerin yakaladıklarınızın yanında ben klasman dışındayım, amatörde oynuyorum. Biz bu team 'lerin adını en iyisi gelin değiştirelim, RASTGELSİN TEAM yapalım ve hepimizi kapsasın.
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben paşa team ekibine her zaman rakibim yeni olduğuma bakmayın sakın istedimmi yapamayacağım şey yoktur ekippp orta sıraları yada klasmanı değil şampiyonluğu düşünün hasan abi transfer yapmışama benim transferlerimde çok sağlam şimdiden diyeyim
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balık bahane, tavadaki sardalye şahane olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vay arkadaş bu iş kurşun atmaca yarışına dönmüş,
![]() ![]() Madem herkez iddialı yer ve zamanı ayarlayıp omuz omuza atalım oltaları,kim şanslı görelim,o arada salatam beğenildiğine göre salata yapmak benden,muhabbet herkezden,çaya-mangala karışmam.gece kalmacalı,hodri meydan. ![]() ![]() Şaka bir yana böyle ufak bir o.r.g yaparsak dadından yenmez.Kendinize iyi bakın.
Bu mesaj en son " 09-03-2011 " tarihinde saat 22:06 itibariyle muhabbetci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#48 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben her zamanki gibi yerim.
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler İbrahim kardeşim
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Team Foça 26-12-2010 | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 48 | 16-04-2011 12:41 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Manisa TEAM Foçadaydı... | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 21-12-2010 13:26 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |