|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar... abi güzel av olmuş... tam tavalık balıklar.. da tavadaki balıklarla tutulan balıklar ...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar, benim bilgisayarın ekran kartında bir problem olduğu için giremedim. Şimdi halloldu.
Pazar günü hava tahminlerinin aksine nefis bir gün oldu. Halil ve Önder kardeşim ile tanıştık, ama sanki kendileri ile yıllardır dost gibi idik. Pırlanta gibi insanlar. Herkese böyle iyi arkadaşlar nasip olur inşallah. Bahsi geçtiği gibi balık erken kesti ama bir bakıma iyi oldu. Güleryüzlü Karabulutun şipşak organizasyonu ile kendimizi ziyafette bulduk. Bu herşeye geydi. Önder'e salatayı yıktım ama ben onun iyi salata yaptığı istihbaratını almıştım!!! Mehmet kaptan sardalyaları temizlemeyi, Taygun pişirmeyi anında hallettiler. Herkes bir şeyin ucundan tuttu. Haa bizmi? Ben ve Halil kardeşim afiyetle yedik. Rastgelsin üyeleri: Hepiniz gerçekten can insanlarsını. Sitemizin farkı da bu Hepinizi seviyorum. Sağlıcakla kalın.
![]() |
![]() |
#34 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bir akşam üstü, sadece muhabbetin belini kırmak için, plan yaparız.Kendine iyi bak.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alirıza abi,gerçekten 40 yıllık dost havasında bir gün geçirdik,herzaman derim; hacı hacıyı camide,dost dostu Karabulutun-Anılın teknede ve 2ci limanda bulur diye
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ekip yeni tanışmış olmasına rağmen müthişti..daha nice beraber yeni avlara
inşaallah.. ilk fırsatta paşa team e biz de varız bu ligde dedirtmeliyiz başkan hasan duymasın ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama benim bu seneki transferlerimle işiniz biraz zor gibi görünüyor. ![]() dilerseniz yakın zamanda güzel bir hazırlık maçı yaparız ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Team Foça 26-12-2010 | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 48 | 16-04-2011 12:41 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Manisa TEAM Foçadaydı... | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 21-12-2010 13:26 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |