|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | ||
Guest
|
![]() beklerim başımın üstünde yeriniz var.tabiki tüm sitedeki dostlarında...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ONUR'um işlerimin yoğunluğu nedeniyle bi süredir pek fazla takılamadım siteye. bi baktımki ODA NEEEEEE onur maşallah kasıp kavurmuşsun ortalığı ne güzel olmuş eminim çokda eylenmissinizdir. valla kıskandım buralardan......
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() hareketin kralını yapıyorum ama tutamıyorum işin sırrı hayır yapmakta sanırsam galiba
![]() |
![]() |
#55 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tagocum ben çupileri tuttuğumda hayır falan işlememiştim daha....Benimkisi sanırım acemi şansıydı...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#57 | ||||
Organizatör
|
![]() onur tebrik ederim her yönüyle iyi iş yapmışsın balıkları yiyenlere afiyet olsun seninde eline sağlık.....ama senin kırmızıyla altın çizili biliyorsunnn
![]()
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 11-01-2007 " tarihinde saat 09:05 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Organizatör
|
![]() onurum bence iyi bir ortam kurduk, hepimiz büyük fedakarlıklarla (maddi manevi) avlanmaya gidiyoruz, sanmıyorum aramızda bir birimizden menfeat bekleyen, o yüzden kuruldu bu grup 2şer tekneyle ava toplu çıkmanın zevkine vardık, ne yemek ne su ne wc aklımıza gelmiyor, bir araya geldiğimizde ava giderken balık maceraları nı anlatan anlatana, hele kaçan balığın kilosunu bile tartarak anlatıyoruz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | ||
Guest
|
![]() muhabbetiniz daha bol ve güzel olsun...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 30-09-2008 14:42 |
poyraz va aliağa 10-07-06 | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 38 | 12-01-2008 14:19 |
04.03. aliağa raporu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 08-03-2007 07:35 |