|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||||
Kaptan
|
![]() bu güzel günü ailenle yaşaman gerçekten çok güzel.
![]() seninle telefon görüşmelerimizde keyifli anlar yaşadığını söylemiştin tuttuğun balıkları anlatırken sesinden mutluluğun belliydi. ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Necati, böyle kaliteli balıklarla gönlümüzü açıyorsun. Afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#53 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet abi bir iki aksilik haricinde çok güzel bir tatil olmuş oldu bana .. Sizleride davet etmiştim ama sanırım işlerin dolayısı ile gelemediniz.. Başka bir sefere dediğin gibi ailecek bu ortamı paylaşırız.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abicim avların daimm olsun abicim karareis. neresi burası hep görüyom diger abilerdede tam adres neresidir bikere gitmek isterim gerenceden gidiliyor dimii teşekürlerr
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerenceden düz devam edin sol tarafta dağların arasında kalmış bir ovada kurulu siteyi göreceksiniz. İçinden deniz kenarına geçin her yerde avlanabilirsiniz dibi kumluk genelde pek takılma sorunu yok, iyi avlarda veren bir yer.
![]() |
![]() |
#58 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok sagolun abicim hayırlı bayramlarrrrr aşagı inerken görmüştük ama giriş bulamadık yandan bi toprak yol vardı ordanmı sitenin içindenmii yol abiii
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu iki linkte bütün bilgiler mevcut ![]() İyi bayramlar dilerim
![]() |
![]() |
#60 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim,çok güzel kareler
sezonuda iyi açmışsın yanii paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bende üye oldum | Seyit45 | Tanışma | 15 | 31-03-2010 21:12 |
bende varım | levent gezgin | Tanışma | 6 | 24-02-2009 10:49 |
bende geldim:D | aliefe | Tanışma | 10 | 16-04-2007 10:47 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |