|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel balıklar.
Az olsun bizim olsun. İnşallah, başlanğıç böyle olup artarak devam eder. Ellerine sağlık. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah maşallah ALLAH bozmasın abim tüm zevkleri bir arada yaşamışsın Ailenle birlikte olup piknik yapıp yanında balık tutmuşsun bir insna bundna daha başka ne istiyebilirki?Allah daha güzellerini nasip etsin Necati abim
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Umarım en kötü vaımız böyle olur.. Birlikde av yapmak ümidim ile sanada rastgelsin.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Umarım seninde avların en az böyle güzel geçer.. Sağlıcakla kal Rastgelsin.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati abi çok güzel bir av olmuş ellerine sağlık paşalar çok güzel deniz çuprada süt gibi pırıl pırıl mercanlarda on numara avlarının devamını dilerim Necati abicim ...rastgele
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Mustafa kardeşim çok teşekkür ederim.. Senin sinoların yanında bir şey değil ama buda benim merakım.. İşallah beraber bir av yapar birlikde bu sinoları karşılarız.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Necati abim kaç gündür yoğunluktan siteye sadece bakıp çıkabiliyorum geç oldu kusura bakma gari
![]() Avın çok güzel olmuş temmuz ayını bitirdik, (İshak ustamızın dediği iğde olayından yola çıkarak söylüyorum) iğdelerin olmasına kadar hatta olduktan bir süre daha sonra güzel avlar yapacağız inşallah. Şöyle cümbür cemaat bir kıyı avı yapalım gari özledik değil mi?
![]() |
![]() |
#48 | |||
Kaptan
|
![]() Olsun be kardeşim geç olsun güç olmasın..
Bence nocamın teori bu sene tutmadı .. 4 gözle çiçek açımını bekledik bir numara yok amaaaaaaaaa senin hesap bencede 1-2 ay sonra güzel balıklar bizleri karşılayacak . Hayınlısı bakalım.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
Ulaş Kayhan GÜREN 1979 / Manisa ( A rh + ) Bu mesaj en son " 30-07-2010 " tarihinde saat 14:40 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi sezonu mükemmel açmışsın
![]() bu paşaların devamı gelir inşallah.. tebrık ederim abicim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bende üye oldum | Seyit45 | Tanışma | 15 | 31-03-2010 21:12 |
bende varım | levent gezgin | Tanışma | 6 | 24-02-2009 10:49 |
bende geldim:D | aliefe | Tanışma | 10 | 16-04-2007 10:47 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |