|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ANKET
1.alman hükümeti balık çiftliklerini kapattı doğal ortamda avlanamayıp resim koyamadığı için utanıyor... ![]() 2.balık sitelerine giriyorum diye daha başka türlü ![]() 3.yakaladığı yasal olmayan balıkları eve götürmeye çalışırken alman polisi tarafından yakalandı.. 4.yenge "yeter selim ailene vakit ayır birazda"( not:bu repliği evli arkadaşlar hatırlarmı acaba) klasiğini söyledi.. 5.türkiye noktalama işaretlerini denetleme kurulu tarafından yazılarında virgülü yanlış ve anlamsız yere koyuyor diye hak mahrumiyeti cezası verildi ki haklılar.. ![]() 6.seni özledik be abi nerdesin... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sami, bence tuttuğu balıklar sirkülere uymuyor diye ceza yedi. cezasıda en sevdiği arkadaşlarından uzak kalmakmış.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya aklıma geldi, özelden selim abi ile irtibatı olan varmı?
sağlık durumu iyimi? her hangibirşey yok değil mi?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir çoğumuzun aklından geçeni sağolsun Sami bey dile getirmiş....Selim bey sesiniz soluğunuz çıkmıyor....İyisinizdir inşallah....
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben 6 diyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Ben onun nerede olduğunu biliyorum...Gördüm ...Nazlanırsa link veririm...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serkan ver link'i basalm hep birlkte
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Az kaldı İlker az kaldı...Biraz daha bekleyelim hele.Belki rızasıyla gelir...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahh be selim abi nerdesin...Özledik seni gerçekten seni tekrardan görmek istiyoz.Aramızda olmasan bile arada gelip sağlık durumunu bildir merak ediyoruz seni...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |
Selim Abi Görünsün ... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 26-04-2006 03:40 |
Hoşgeldin Selim | balıkcı | Tanışma | 3 | 02-04-2006 04:47 |
Selim Abi ve Seko'ya | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 11-02-2006 07:49 |
Sevgili Balikçi Selim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-12-2005 06:12 |