|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bugün Cengizhan kardeşimle beraber planlarımız doğrultusunda Balıklıova yolunu tuttuk fakat her zaman verimli olan yer bugün kurumuş gibiydi.
... Cengizhanın teklifiyle Güzelbahçeye gidip orada olta atalım fikrine uyup soluğu liman da aldık. Fırtına da deniz suyu ile yıkansakta balık sevdasından gözümüz oltalardaydı. Ben galiba Cengizhan'a göre daha şanslıydım. Kısmetime iki MIRMIR yakalama fırsatım oldu. Resimleri de sizlerle paylaşmak istedim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat hocam güzel paylaşım..emeğine sağlık..balık sevdası ne soğuk dinliyor ne yağmur
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ederim
O fırtınada uğraşmanın karşılığını alabilmişsiniz. İşte amatör balıkçılık ruhu Paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat ellerine sağlık. Cengizhanla birlik olursanız sizi kimse tutamaz.
İkinizide kutluyorum. Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeşim baba mırmırı yakalamışsın afiyet olsun paylaşım için teşekürler
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Murat ne demişler, en iyi yer bildiğin yer diye....Ne işin var senin Balıklı ovalarda.
![]() ![]() Bak burnunun dibinde mırmırlar seni bekliyormuş.. ![]() ![]() Amaaa bu poyrazda da orada durabilmek yürek ister..İşte o yürekte sizde varmış dolaysıyla sizleri kutlarım.Daha güzel avlarınız olması dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() sitenin ve balık sevdasının en iyi örnekleri yeni insanlar yeni arkadaşlıklar oluyor. murat kardeşimle telefonlaşarak buluştuk kaynaştık. sonra ver elini balıklıova.
balıklıova'da herşey güzeldi ama balık yoktu. rüzgarın ve soğuğun şiddetini göze alarak geldik güzelbahçe'ye. dalgalar ve rüzgar el verdikçe oltamızı salladık. murat daha oltayı sallamadan ya ben burda balık tutulduğunu hiç görmedim dedi ama oltası denizle buluştuktan kısa süre sonra iri bir mırmır'la aldı cevabını. afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
murat güzelbahçede oturmasına rağmen hiç olta sallamamış güzelbahçe kıyılarından. kısmetini devamlı uzakta aramış bu güne kadar. sanıyorum bu saatten sonra uzaklara gitmez.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat, mırmırlar cam gibi parlıyor elinize sağlık.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Murat abi o rüzgara iyi dayanmışsın ve nasibini almışsın. Devamının yine seninle olmasını dilerim.
İğnen her daim keskin olsun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
3 Eylül 2011 Güzelbahçe avım | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 02-11-2011 14:01 |
02.10.2011 Güzelbahçe Av Raporu | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 13-10-2011 16:10 |
Çeşmealtı balık avı 18.09.2011 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-10-2011 19:29 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |
02.01.2011 balık avı resimleri | daywalker3535 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 09-01-2011 20:41 |