|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar siteyi yeni buldum guzel bir site olmus ama paylasimlar biraz az geldi.su siralar istanbul avrupa yakasindaki avlak yerlerini ve cikan baliklari paylasabilecek yardimci olacak varmi acaba herkese rast gelsin
Bu mesaj en son " 16-06-2012 " tarihinde saat 23:53 itibariyle monawar tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() üsküdarda oturuyorum , şemsipaşada istavrit-sardalye-izmarit-kefal-gümüş-iskorpit oluyor , kuleli taraflarında istavrit-izmarit-kefal-sardalye-gümüş oluyor , beşiktaş motor iskelesi ne gitmeni tavsiye ederim abi orada çıkan balıklar ise bolca istavrit - sardalye - mezgit gördüm tuttum .
sardalyeler yağsız ve lezzetsiz , kaç tane sardalye geldi saldım , ağustos ayını bekliyorum ki balıklar yağlansın lezzetlensiz bi ya sonra yiyelim . şimdi tutmayalım boş yere zaten lezzetsiz .
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Monovar..İyi geceler...aramıza hoş geldin....
Boğazın her tarafında bolca İstavrit avlayabilirsin...Büyükdere, Arnavutköy akıntıburnu...kireçburnu...rumeliHisarı...galata köprüsü...sarayburnu....Haydi rast gelsin
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() eyw ustad hosbulduk guzel paylasimlar var insallah bende birseyler katarim
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Boğazdaki av resimlerini ve raporunuzu heyecanla bekliyorum....rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bilgiler icin sagolun is yerim bebekte zaten arnavutkoy sahilden denemeye baslarim uzun zaman oldu olta sallamayali bir gunde galatayi denerim bogaz yorucu oluyo ama bogazdaki baligin tutmasida yemeside baska
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul'da Avlak Yerleri | mcoskungs | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 06-04-2012 15:16 |
Denizli ve yöresindeki avlak yerleri ve çıkan balıklar | adnan1117 | TATLI SU AVI | 15 | 12-10-2011 15:14 |
Haritada Avlak Yerleri | levrek | Haritalar | 33 | 17-09-2009 09:39 |
Meriç ten çikan Devasa Yayin Baliği... | crowe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-03-2008 16:29 |