|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bende boş boş duracağına belki birilerinin işene yarar diye satıyorum.Her iki makinede 1 belki 2 kere kullanılmıştır mağazadan alacağınızdan farksızdır. 1)Okuma Trio 55 S Makine :55lik ortaboy,9+1 bilyalı,6.2:1 devirli,18 lbs çekerli.Market fiyatı 162 TL.Ben 90 TL istiyorum.Pazarlıksız.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2)Penn Captiva Reel 6000 Makine:8+1 paslanmaz çelik bilyalı,512 gr ağırlık,5.2:1 devirli,4,5 kg çekerli.Market fiyatı 151 TL.Ben pazarlıksız 90 TL istiyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Almak isteyen arkadaşlar lütfen mesaj atsın ben onlara geri dönerim.Teşekkürler.
Tamer AVLAR İzmir Karşıyaka A RH(+) Bu mesaj en son " 12-10-2012 " tarihinde saat 16:46 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satıyorum Bölümü Kuralları (Lütfen Okuyunuz) | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 15 | 12-06-2012 07:45 |
6 metre Polyester Kamaralı Tacar Satıyorum | YunusEmreYener | Satıyorum | 4 | 24-05-2010 11:08 |