|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar Pazar günü ben, Adnan Abi, Güven ve Taygun Karaburun'dan tekne ile bir organizasyon gerçekleştirdik. Kendi adıma güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim. Hava, balık ve en önemlisi de muhabbet çok güzeldi.
Yunuslar etrafı sarıp balığı dağıtmasa mercan açısından daha da güzel bir gün geçecekti ama kısmet bu kadarmış. Bu arada açıkta yunusların havada taklalar atarak balık sürüsünü çevirdiğini görmek de ayrı bir keyifti. Gidiş ve dönüşte sırtı da denedik ama birşey gelmedi. İşte resimler... Güven ve ardından ben...
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 13-11-2006 " tarihinde saat 09:45 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi ve Tago...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi-Güven......
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben ve Tago............
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Melek balığı imiş bu arkadaş. Günün en ilginç çeşidiydi. Bunun bilimsel ya da yaygın adını falan bilen varsa söylerse seviniriz...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunlar Güven ve Adnan Abinin toplamda tuttuğu balıklar. Çeşit olarak mercan, erkek mercan, karagöz, isparoz, kara kupa (iskaroz), istavrit, izmarit, kolyoz, gopez var.
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 13-11-2006 " tarihinde saat 09:46 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Murat ÖZDİL İstanbul / Üst Göztepe 1966 `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º> More flyrods are broken by doors than by fish or casting! Bu mesaj en son " 13-11-2006 " tarihinde saat 10:13 itibariyle mozdil tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() mert galiba tahmin ettiğiniz gibi Anthias türünden bir balık şimdi daha çok üzüldüm yakalandığına bu balığın gerçekten çok güzelmiş yazık oldu valla bu türle ilgili başka bir resim ekliyorum burdan ne kadar güzel bir balık olduğunu daha iyi anlayacaksınız...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet Güven ben de fishbase.org'dan bakmıştım. Orada ticari değeri var falan diyordu ama bakalım lezzet konusunda yakında bilgi veririm ben, bizim balığın sorunu biraz ufak olmasıydı ne yazık ki. ama bu tür en çok 27 cm olabiliyor diyor aynı sitede. bir resim de ben ekliyorum...
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() taygun un balıklar podyumda gibiler...sadece bikinileri eksik...
güven , mert resimler gerçekten çok güzel...balık ne güzel bi balıkmış öyle... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
Tekneden Balik Avi Organizasyonu | lüferci 34 | Organizasyonlar | 0 | 23-01-2008 23:09 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |