|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba abilerim ve kardeşlerim.Bir tane Golden yavrusu almak istiyorum.Fakat fiyat pahalılığından alamıyorum...DAha önce dişi bir alman kurdu baktım.Fakat o zamanlar 10 yaşındaydım.Çok isteyerek aldığım köpeği 2 yaşında olduğunda bakamadığımdan dolayı vermek zorundaydım.Bir sürü aşısını yaptırtmıştım.Onu çok seviyordum.Ama onu sevmek sadece yemek verip aşısını yaptırmak değildi.Onu dolaştıramıyordum ve çok büyümüştü.Boyumu geçiyordu.Ve babam, üzülerek te olsa onu verdi.Buna birlikte karar verdik.Hatta ben teklif ettim.
Ama şimdi büyüdüm.16 yaşındayım ve bilinçli bir öğrenciyim.Tek kardeşim ve çoğu zaman yalnız kalıyorum.Bana çok iyi dost olabilecek bir golden arıyorum.Neden golden derseniz çünkü planlarım uzun vadeli.10. sınıf öğrencisiyim.Ve 2-3 sene sonra bir üniversite kazanırsam ev tutup orada yaşarım diye golden arıyorum.Golden ev hayatına çok uygun bir köpek.Çoktandır onları araştırıyorum.Ve artık yeterli bilgim var.Ve son aşama ona sahip olmam.Bana yardım ederseniz sevinirim.Bildiğiniz gibi sıkı da bir balık tutkunuyum.Onunla balığa da gideriz.İyi yüzücü oldukları için isterse yüzer.Arkadaşımın babası avcı.Onunla ava da gideriz.Kırklarelinde çok geniş yeşillik bir alan var.Her gün 1-2 saatimiz orada geçer.Şimdiden çok seviniyorum.Hayali bile yetiyor.Balıkta yalnız kalmayacağım en önemlisi de bu. Safkan olmasını istiyorum.Bu çok önemli.Ve de erkek olursa çok iyi olur.Ama olmazsa da farketmez.150 milyon verebilirim.O da biriktirdiğim param.Bana yardımlarınızı bekliyorum.Uygun bir ''Golden Rotriever'' bulursanız bana söyleyin.3 aylığa kadar olur.Parasız vermek isteyenler çok makbule girer.Ona çok iyi bakacağıma inanabilirsiniz.Size kendimi çok yakın hissettiğim için bunu yazdım.Bazılarınız ne alakası var bu sitede diyebilir ama bu benim için çok önemli. Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler. ![]()
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 04-01-2007 " tarihinde saat 18:03 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Birkaç fotoraf yollayım.İnternetten buldum...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Abisi, samimi içten yazını 1994 doğumlu oğlum ile okuduk.Ve birde bizlerle paylaştığın resimlere de bakınca resmen bilgisayarın içine girip o küçük ''yavru köpekleri '' alıp sevesimiz geldi.Fakat apartman ortamında oturduğumuz için malesef evimize köpek alamıyoruz.
![]() İnşallah bir gün bahçeli bir evimiz olursa ilk yapacağımız hemen bir yavru köpek almak olacak. ![]() Umarım en yakın zamanda isteğine kavuşursun.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yunuscan resimler çok güzel, paylaşımın için saol.. Keşke elimizde imkan olsada sana bu yavrulardan bir tane hediye edebilsek, ama etrafımda kimsede görmedim.. Yinede bakacağım, bu konuda birkaç hasta arkadaşım var..
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygı ve sevgilerle...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() yunuscan... bi aralar bende aramıştım bu köpekten... aslında barınaklarda bu köpeklerden bulunabiliyor...bi bakmanı tavsiye ederim..ben ararken istanbul ve ankarada bulmuştum bi kaç tane...ama malum gidip gelmek sorun oluyor...belki memleketinde denk gelebilir yada yakınlarda bi yerde...
bu köpek oldukça sevimli bi köpektir ve çok cana yakındır...aslında bu köpekten çok küçük yavrular aramanın çok fazla önemi yok... yaşamının her döneminde eğitime ve samimiyete yatkın hayvanlardır...ancak tabi eski sahibine çok bağlanmışsa bu sorun olabilir...neden özellikle golden aradığını bilmiyorum fakat onun yapısına sahip başka köpeklerde bulman mümkün... umarım aradığını bulursun... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu konu site amacının dışında,lütfen bu tip konulara yasak koyalım derim.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |