|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı
|
![]() Merhaba:
Bir arkadasim dediki eminim alacagin cok sey vardir bizim siteden .Dusundum cok kilom var ne alabilirim,sonra anladim ki fazla baliklari satacak yer ariyor dostum ![]()
Duygu 15' imden gun aldim ve derin bir Ruyaya daldim (BIr uyandim RTE yok olmus)heyoooooooooo Londra/Dingiltere Bu mesaj en son " 12-04-2007 " tarihinde saat 11:50 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Duygucum hoşgeldin, imza ayarlarında yaş, hitap açısından forum kuralıdır, yaşını girdiğin için teşekkür ederim.
![]() balık yemekleri konusunda bilgilerini tazelemek istersen aşağıdaki linki tıklayabilirsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sizdede merhaba, Hoşgeldiniz..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı
|
![]() Sevgili GokselTesekkur ederim,Yasimi yazmak biraz izdirapli oldu ama kural kuraldir diyerek ellerim titriyerek yazdim acikta konusulmamasi dilegimdir
![]() BIr Karadenizli olarak balik ve yemek konusunda asla hayir demem ilgi ile izliyecegimden emin olabilirsiniz saygilar efem
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Duygu hoşgeldin..
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz. izmir'den de denizler ötesine selamlar olsun. dostluk,kardeşlikde,balıklar da burda.anlayacağın doğru yerdesin.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Duygu Aramıza hoşgeldin....Bol Online Günler Dilerim.... RASTGELSİN.......
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza Hoşgeldiniz;
Sevgi ve ışıkla kalınız
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() duygu hoşgeldin.....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yeni üye | 03 hamit | Tanışma | 15 | 30-03-2019 11:40 |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Tanisalim | AFALA | Tanışma | 19 | 11-09-2006 08:20 |