|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yaz mevsimi balık açısından çok verimli bir dönem değil.
En sevdiğim aylar olan Eylül, Ekim aylarına kadar tavalık balıklar akşamı geçirmek için yeterli... Alanyadan sevgiler... ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() güzel görüntüler.zaman konusunda sana katılıyorum...rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() onur kardeşım tebrıkler afıyet olsun .sanırım çok güzel bır kokteyl olmuş başarılar
![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur abim çok tebrik ederim ordaki sübyeyle kalamarı benim için yersen sevinirim afiyet olsun tavalık demişsin ama çok güzel av yinede
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() onur kardeşim nefis balıklar. tebrik ederim..bu günlerde tavalık olsun bizim olsun...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() onur hocam masus yapıyosun demi hepsinden ortaya bi çeşni ohh kebab valla nemiş balık için zaman daha değilmiş hocam ben bukadarını tutsam valla anlatması bile en az 3 haftamı doldurur
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() onur kardeş afiyet olsun güzel balık be
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim...
Hepinizi Alanyanın bereketli sularında avlanmaya bekliyorum... Sevgiler... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Onurcum balıklar gayet iyi tam istediğim gibi.
hımmm.... dur bakayım Alanya ya ilk otobüs kaçta. .. yola çıkanda sana haber veririm mangalı yakarsın .. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() onurcum eline saglik ve tebrik ediyorum cok güzel baliklar afiyet olsun. bu arada levrek icin bahsettigin yaziyi sabirsizlikla bekliyorum hani su agason teknigiyle ilgili olan, hadi bakalim kardesim fazla bekletme bizi.saglicakla kal rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı su Balıkları-3- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:12 |
Tatlı Su Balıkları-2- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:08 |
Tatlı su Balıkları-1- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:05 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
deniz balıkları | CaTSiLeNcE | Olta Avcılığı Dökümanları | 5 | 16-12-2006 11:22 |