|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hem geçen seneden kalan senelik
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 09-05-2008 " tarihinde saat 12:44 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi,bereketli av olmuş,bu aralar çupraya gitmiyormusun?
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi güzel macera olmuş ,tebrikler.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi senin kameramana ihtiyacın var sanırım
![]() yinede sonlara doğru 1-2 sahnede oynamışsın yardımcı erkek oyuncu oskarına layık gördük seni ![]() eh mercan katilide ismine yakışanı yapmış kallavi boy mercanı kapmış ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak bey afiyet bal şeker olsun. Pek güzellermiş hepiside.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() elinize kolunuza yüreyinize sağlık İshak abi tebrikler
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() İshak kardeşim güzel bir av günü ve değişik ve ceşit yapmıssınız benim damak zevkim bu zamanda kupez lerin tadı mercandan iyidir ama.Senin mercan konusunda serzenişini okuyup vidiodan da izleyince senin takımın biraz mercan icin uygunsuz olduğu kanaatine vardım cok bilmişlik olmasın ama.Şimdi mercan genelde dip balığı olduğu icin dip yüzeyinden ve yarım metre yukarısınadaki mesafedeki yemi rahat alır onun icin mercan icin özel köstek yapmalısın senin genelde kupez arkadaşın mercan alması olayı ondandır.Aşağıda benim kullandığım takımın ölcülerini ve resmini ekliyorum bu takımda ben pırdöndülü olarak bağlamıştım sen düz pırdöndüsüz bağla 0.40 misina kullan birde mercan vuruşu aldığın zaman bekle vuruş sıklaştımı o zaman tasmala selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NOT=ben iğne konusunda kısa pala capraz iğne kullanırım. |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ne güzel anlatmışsın İshak abi, afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok harika balıklar bu ekibe balık dayanmaz allah muhabbetinizi artırsın rastgele
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ishak abi güzel bi av olmuş...ee artık şıkrşıkr tavaya... afiyet olsun...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
hafta sonu çeşme altı katliamı... | umutec | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-11-2008 13:21 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
Hatfa Içi Kaçamaği... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 30-08-2007 14:12 |
hafta sonu temennisi | makalele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-07-2007 21:39 |
Geçen Hafta Akbük'te... | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-03-2007 19:13 |