|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hafta sonu balığa çıkacak arkadaşlara, hayırlı olması dileğiyle.
rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkeze rastgele ..insallah bende burdan güzel avlar yapar beraber paylasiriz resimleri
![]() hedef : karisik tatlisu baligi Türkce ismini bilmiyorum, resimleri sununca bilen varsa yazar ... tabi tutarsak ![]() rastgelsin -selamlar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Abi insallah bu sefer tuttacagiz.Ben solacan ve madeyi getiriyom.Sen de diger yem ve yemle malzemesini (özellikle patatesi) Insallah bu sefer bacak gibi turnalari,kol gibi sudaklari pabuc gibi levrekleri ve terlik gibi kadife ve barbeleri serecegiz ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
hele bi pazar olsun , saat 06:00 da ordayiz ![]() rastgele bakalim
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ferit kardeş Maalesef Seçim dolayısı ile izinlerimiz kaldırıldı ve seçim sonuna kadarda izin olmadığından balığa gidemeyeceğim.Ama giden arkadaşlara başarılar ve şanslar diliyorum.İnşallah ben gidemediğimden, benim hakkım olan trofeleri de arkadaşlarım yakalarlar.Herkese Rastgele, Şansınız bol iğneniz keskin olsun...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hafta sonu çeşitlemesi | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 21-05-2009 10:31 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
Hafta Sonu Güzelleri | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 30-12-2007 11:55 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
Hafta sonu alternatifi | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 31-05-2006 19:10 |