|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili arkadaslar ,
Haftalardan beri esen sert rüzgar yerini sakin bir havaya bırakınca, Ben ve Mercan Kenan kardesim,palamuta sırtı çekmeye karar verdik,Sahte balıklar yozuri tomibaru 11 cm.sardalya taklidi, misina 035 asso beden,ana misina 060 asso,benimki 080 asso,ben elle cektigim icin. Avlak yerine geldik ,dolasmaya başladik,fazla geçmedi Kenan kardesimin cıkrık makinası,insanın içini gıcıklatır bir sesle ötmeye başladi,bir palamut,livardaki yerini aldı,sora benim oltama bir vuruş inanılmaz,zaptedemedim elimdeki mantari denize attim,balik mantari sürüklemeye basladi,yetistik mantarı aldık misinayı cekmeye basladık ,cok mücadeleci bir balık,45 dakika o çekti ben bıraktım, o boşladı biz çektiknihayet balıgı tekneye aldık,rapala yan olarak takımış,balık tekneye yaklşınca fiseklemeyi onun icin yapıyormus. Çok dikkatli hareket ederek,sabırlı bir sekilde balgı kaçırmadik,Baba torik. tekrar devam ettik,bir palamut ve birde akya alarak güzel bir av gerçekleştirdik.cok mutlu olduk,fotograflarını yolluyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |
Faruk Ulutürkten Sinarit ve Torik | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-06-2008 16:44 |
Sivrice de Sinarit avı. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 30-11-2007 21:45 |
Sivrice de Sivri bir Torik. | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 29-11-2007 08:09 |
torik | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 10-12-2006 18:24 |