|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi harika av olmuş tebrik ederim. Sırtı avının keyfi bambaşka sizin yerinizde olup o ufak palamutlardan (ufak dediğime bakma torik abilerinin yanında ufak kalmışlar) bir tane yakalamak için neler vermezdim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Tebriklerin için tesekkür ederim, Haklısın ,sırtı avi bambaşka,her an küt diye bir vuruş, insanın kalbini tekletir. Balıkla mücadele bambaşka,bugün yanlız başıma çıktim, rekor bir tork,mücadelesi ise tam bir macera, belki biraz sonra veya yarin sizlere yollayacagim.sevgilerimle.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Hemşerim seni kutluyorum tabiki arkadaşınıda alanyada bunlarda cok seyrek olarak cıkıyor gecen sene bir tane takılmıştı sırtıya bu sene sadece yazılı ortkinos ufaklarıyla meşkulüz cumhur arkadaşımla bende severim lekardayı ya bulursam kacırmıcam.
bahsettiğin rapala aşağıdaki resimlerden birimi internette yazdım bunlar cıktı selamlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Dogru bu sahteler,ben en üstteki maviyi kullaniyorum, Torik icin cok verimli,lekardaları yaparsin artik, bana dokunuyor,ben ızgara veye az yaglı tava. rastgelsin sevgili kaptan.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |
Faruk Ulutürkten Sinarit ve Torik | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-06-2008 16:44 |
Sivrice de Sinarit avı. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 30-11-2007 21:45 |
Sivrice de Sivri bir Torik. | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 29-11-2007 08:09 |
torik | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 10-12-2006 18:24 |