|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili arkadaslar,
Bugün pazar biraz istirahat ediyorum,anılarımı sizlerle paylaşıyorum, Dün,Sevgili kardeşim,Mercan Kenan ı yolcu ettim,bana yardımlarından dolayı kendisine çok tesekkür ederim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bende yanlız başıma cıktıgım palamut avında 1 büyük torik[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 1 büyük palamut,1 orta boy palamut,yakaladim,biraz sonra denize çıkacağım, bu konuda sorular olursa yazın,elimden geldiği kadar cevaplandırmaya çalışacağım.fotoğrafları yolluyorum .hoşçakalın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi maşalah diyorum hiç boşun yok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Benim birazda şansım yaver gidiyor, takımlarda iyi, tekne uygun,balıkta var. Şimdi balığa çıkıyorum,görüşmek üzere.
Sivrice'den selamlar,sevgiler. Orhan Kucukbicmen. 1950 Istanbul-Karagumruk Sivrice,Assos,Canakkale 0 RH Negativ Bu mesaj en son " 25-11-2007 " tarihinde saat 22:30 itibariyle orhan Kucukbicmen tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() torik tam lakerdalık yakalaması amma zevkli olur balık merasındasınız bizde istavrit izmarit sizde kalite balıklar kıymetini bilin afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah Orhan abime.Tebrikler abi,yeni avının raporlarını heyecanla bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abi çok güzel av olmuş tebrikler, bulunduğun mevkide yazılı orkinosda olması lazım ve bu iki tür aynı suları paylaşırlar, hiç denk gelmiyormusunuz, eğer tekli rapala ile çalışıyorsanız ,çapariyi deneyin ama kuvvetli takımla. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çapariyi defalarca denedim, hep ucundaki rapalaya vurdu,bende artikrapala çekiyorum, yeterlide oluyor,hoşcakal.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim, elimden geldini yapmaya çalışıyorum,bugun sinarit yakaladim, onuda yarın yollayacağım.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
çok teşekkür ederim,şu anda bu balıklar çıkıyor, ben bazen Hanni (hannoz)ilede mutlu oluyorum. sizlerede rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herhalde Omrunuzun En Keyifli Yillari.kolay Gelsin.bende Isten Vakit Bulunca Gece Avi Icin Assos Taraflarina Gidiyorum.tabiki Amac Levrek Ancak Yazin Bolca Sargoz Da Oluyor.
Tebrikler,baliklar Cok Guzel |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |
Faruk Ulutürkten Sinarit ve Torik | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-06-2008 16:44 |
Sivrice de Sinarit avı. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 30-11-2007 21:45 |
Sivrice de balık avi,torik ,palamut,akya(rarıkuyruk | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 25-11-2007 10:48 |
torik | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 10-12-2006 18:24 |