|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar, mutlu gecen bir hafta sonunun resimlerini sizinle paylaşmak istedim.Aslında rauf ağbiyide davet etmiştim ama o pazar günü aile efradı tarafından esir alındığını ve piknik muhabbeti yapılması baskısı dolayısıyla gelemedi.Şimdi ben bu satırları yazarken ve gördüğü av resimleri dolayısıyla kafayı sıyırma durumlarında.neyse biz konumuza dönelim.
1-yem boru kurdu ve sülünez 2-teknik kıyıdan 20-25MT 3-kılasik mırmır kösteği iki iğneli 9746 Tİ 16nr marka=VMC her keze bol,bol selamlar rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bizde Türkistan bayragı yaparız ![]() ![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah mırmır ları gözünden vurmuşsunuz.
bereketli ve neşeli avlar dileğiyle. Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abicim tebrik ederim mırmırın belini hatta yüzgecini kuyruğunu falan kırmışsın
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi abi tebrikler,mırmırlar şahane.gerçekten de bolmuş oralarda mırmır bırakmamışsınız
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() mırmır avı kıyı balıkçılığının en güzel avlarından biridir hele sizin gibi madeni buldunmu tadından yenmez çok iyi bir av olmuş afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar itirafa bakın, rauf abiyi davet ettim, benim başım kelmi? sen görürsün ?. güzel av olmuş tebrikler. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() balıklar harika bütün ekibi kutluyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Remzi abi tebrik ederim gerçekten güzel bir ava imza atmışsın böle güzel avların devamını dilerim
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi bey tebrikler ,hem kalite ,hem adet daha ne olsun ki.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mırmır oparosyonu 2 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 30-06-2008 06:52 |
Alanyada mırmır oparosyonu 4 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-01-2008 17:34 |
Alanyada mırmır oparosyonu 3 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 05-01-2008 09:33 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |