|
Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler Balık avı ile ilgili web sitelerinin linkleri |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yıllardır edindiğim bilgi birikimi ve derlemelerimi aşağıda belirttiğim sitede topladım. Daha çok eksiği var, sürekli güncellemeye çalışıyorum. Sanırım şu anda türkçe tüm linkler kayıtlı. Ayrıca "Balıkçı Sözlüğü" konusunda benzeri yok. "Yemler" ve "Hikayeler" kendi derlemelerim. Balıkçılıkla ilgili diğer konuları da eklemeye gayret ettim.
Eleştiri ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Melih BÜKER.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Seni tebrik ediyorum Melih..
Mükemmel bir site hazırlamışın,keyifle okuyorum her sayfasını, umarım bir süre sonra arkadaşlar da farkına varacak ve faydalnacaklardır... Topladıklarını bu şekilde bir düzen içinde tüm balık amatörlerine açtığın için seni tebrik ederim... Çalışmalarında başarılarını dilerim...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() emeğine sağlık güzel bir site olmuş klasik bilgilerden farklı bilgiler koymuşsun başarılar...
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Çok güzel tebrikler.Emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel site olmuş
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok kullanışlı güzel bir site ..emeğiniz için sunduğunuz bilgiler için teşekkürler...saygılar sevgiler
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() Melih bey tebrik ederim gerçekten güzel olmuş başarılarının devamını canigönülden temenni ederim.
başarıların daim olsun sevgiler saygılar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Melih ,ellerine sağlık,tebrikler.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir site olmuş..
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Melih Abi Siteyi Inceledim , Gercekten Ellerine Sağlik ,cok Emek Vermissin ,resimler Cok Guzel , Bundan Sonra Siteni Takip Edecegim Kolay Gelsin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendi rekorum! | seraycik | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 23-11-2009 07:51 |
kendi cektiklerim sizler için | hamurabi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 11-08-2008 23:47 |
Kendi Robot Resminiz | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 26-04-2007 13:42 |
kendi kulübümüzü kuralım | Caner BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 01-02-2007 17:25 |