|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar
geçen hafta hem mangal sefası hemde balık tutmak amacıyla seferihisar doğanbey mevkiine gittim doğanbey çıkış lambalarına gelmeden bir azmak denize bağlantısıda var hatta giderkende yanımda ekmek,palet yem,boru kurdu ve solucan götürdüm bir kaç oltayı atıp bıraktım kıbrıs yöntemiyle sarı kulak kefal dip oltası boru kurduyla lidaki palet yemlede ufak levrek aldım gayet bereketli bir gündü... karanlık çökene kadar bekledim oltalarımı toplayıp tamamını 7 numara sinek iğneler kullanarak dip şekline çevirdim ve solucan taktım teker teker atıp zil takmayı ihmal etmedim abi mükümmel tatlı su yılan balığı aldım boyları 50-60cm var bir tanesi nerdeyse 2 kg geliyor şiddetle tavsiye ederim ............................ |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yılan Balığı | ismail2776 | Su Ürünleri | 1 | 14-06-2009 14:47 |
tatlı su yılan balığı resimleri | phvedat | TATLI SU AVI | 2 | 27-11-2008 20:12 |
Yılan Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 21 | 11-07-2007 12:11 |
Yılan balığı avı... | katiti | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 28-04-2006 05:40 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |