|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar.Cumartesi günü havanın yağışlı olacağını biliyorduk.ama bukadarda olacağını tahmin etmemiştik.Biz yine 2 kişi botumuz sırtımızda
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Biz kerterize oturduğumuzda daha yağmur başlamamıştı.İlk çupra bacanaktan geldi.E bu balığı tuttuktan sonra yağmur yavaştan başladı.Ama ilk gelen balık sonrakilerinin habercisi olacak diye pek fazla takmadık yağmuru.Hemen ardından ben bir tane çektim.Artık yağmur vız gelir diye konuşuyorduk ki çok yakınımızda çakan bir şimşek ve kulaklarımızı tırmalayan bir gökgürültüsü ile irkildik.Tam o an birbirimize bakıyorduk ki, öyle bir hızlandı ki yağmur anlatılacak gibi değil.Hatta bir ara kıyı kayboldu diyebilirim.Botun içine dolan suyu bir taraftan boşaltırken 3.paşa da geldi.Bu arada son paşadan sonra Yaklaşık 1 saat geçti ve hala yağıyordu mübarek.baktık olacak gibi değil mecburen toparlandık.ama şu gerçek ki,......kadar ıslandık.Sağlık olsun dedik. ve toplamda alınanlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 20:37 |
27.09.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 14-12-2008 00:07 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 19:09 |
15.11.2008 Av Raporu | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 21-11-2008 22:51 |
16.08.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 25-08-2008 15:28 |