![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Değişik lezzet arayışında olanlar için dereotlu somon tarifi.
Malzemeler 1 kilo somon fileto 1 Adet patates Bol Dereotu 1 Adet soğan 1 Adet kabak 1 Adet Havuç Zeytinyağı Hazırlanışı Sebzeler, dövülmüş sarımsak ve zeytinyağı ile karıştırılıp 180 derecelik fırına atılır. Önceden fırının içine buhar yapması için bir kapta su konulması gerekir. 15 Dakika sonra domates rendelenip sarımsak ve somon balığı ile birlikte sebzelerin üzerine konur ve 1 çay bardağı su eklenerek üzeri folyo ile kapatılır. Ardından fırına verilir. 15 Dakika sonra çıkartılarak servis edilir.
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mezgit yerine somon | hakan25 | ANILAR | 37 | 25-07-2012 14:23 |
somon balığı | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 3 | 25-01-2010 12:19 |
somon hakk. | mufi | Balık Yemekleri | 10 | 23-09-2009 21:41 |