|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İş yerinde otururken Galip Abi geldi yanındada sima olarak tanıdığım ama hatırlayamadığım bir misafiri vardı. Biraz işlerden bahsettik sonrada konu balık muhabbetine döndü derken misafirimizinde ikinci limandan balığa çıktığını, söylemesiyle işlerin boyutu değişti.... Ben hemen atladım, Süleyman kaptanı tanırsın o zaman, Tanımazmıyım benim kankam dedi... Ve bombayı patlattı. Ben Serkan Fora Serkan derler... Abi tanımazmıyım deyip sohbet iyice koyulaştı derken Süleyman kaptanı arayım telefonla onuda sohbete dahil ettik. Tesadüfen güzel bir karşılasma hoş bir sohbetimiz oldu... Her zaman olduğu gibi balık bahane sohbet şahane... Serkan Abi'mizin tutmuş olduğu o güzelim balık resimlerine ve videolarına bakıp pazar günü nasip olursa balıkta görüşmek üzere sözleşip sohbetimizi bitirdik. Birde hatıra resmi çektik... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |