|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu akşam hala oğlu Fahri, işyerinden Nedim kardeşimle birlikte iş çıkışı Uzunada açıklarına gece avına gideceğiz,
İbrahim kardeşimin bölgelerine kılıç burnu civarına gitmeyi düşünüyorum umarım herşey yolunda gider sizlere güzel balık resimleri paylaşırız. daha önceden tekneden gece avı yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() salıh resı sımdıden rasgelsın bereketlı avlar dılerım
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih abi sana şimdiden rastgelsin.
Tavsiyem Gece avında hava çok düzgünse görüş mesafeside iyiyse akıntıda avlanman. Akıntıda avlanmak balık avında verimi çok arttırıyor. Gideceğin bölgenin tabanı kayalıksa Kurşuna bir bayan çorabı parçasının içine palet yem koyup sıkıca bağlarsan balığın oltayı attığın bölgeye toplanması daha çabuk gerçekleşir. Gündüz bu yöntem pek işe yaramıyor. İsparozları toplaya biliyor. SAYGILAR..
Bu mesaj en son " 07-05-2010 " tarihinde saat 15:30 itibariyle Murat ADAK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih abi bencede akşam çok güzel giyin soğuk olmasın üşüme
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yağız kardeşim teşekkürler, rastgele
Alıntı:
Alıntı:
rastgele , hoşçakalın ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() herşey gönlünüzce olsun salih kardeş bereketli avlar inşallah rasgele
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Haydi bakalım Salih kardeşim RASGELSİN
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Umarım aradığınız kalitede balıkları yakalayabilirsiniz.Rastgelsin Salih reis
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() salihbey fener civarında güzel mercan var rastgelsin inşallah güzel bir av olur
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |
Akşam çipurası 900 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-09-2008 10:14 |
yarın foçaya gidiyoruz | ozimete | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 05-03-2007 19:37 |
Toplum olarak nereye gidiyoruz..... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 03-12-2006 14:00 |