|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba,
hafta sonu hem cumartesi, hem pazar aralıklarla balığa çıktım. İzmarit ve gopez sürüsüne bereket ![]() Bu arada cumartesi bir ara pırnallıya uğrayıp yüzelim dedik. İlk koyun dibi ölü balık doluydu, balıklar harap haldeydi. Önceki tecrübelerimden anladığım kadarıyla birisi dinamit atmış. Çok üzüldüm. Ticari amaçla balık avlayan ve geleceği düşünmeden dibi dinamitleyen arkadaşlarla mücadele etmeliyiz. sevgilerimle
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu devirde hala dinamitle avlananlar, göz göre göre yasak yerlerde trol çekenler varken (yasal olanlarada karşıyız da neyse) denizlerin geleceğini düşünmek istemiyor insan gerçekten.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Tek şey söyliyeceğim..
Cahillik diz boyu.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Ülkemizde bu tür cahil insanlar olduğu sürece gerçekten denizlerimizin geleceği tehlikede...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ya pazar günü foça balıkçısınım bir 450 kilo mırmır yakalamış kilosonu 5.tl den satıyormuş ya inşaf mırmırın hafyar zamanı ağla almışlar duydum çok üzüldüm adam kendi bindiği dalı nasıl keser anlamak mümkün değil kazanaçağın kaçpara ben adam insan yarınları düşünmezmi ben burdan o kendini balıkçı sanan şahsiyeti kınıyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yazıklar olsun.Geleceğini yakacak kadar salaklar var işte böyle.Allah akıl fikir versin..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Pırnallı nerededir ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 28-06-2010 " tarihinde saat 21:04 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bunlarla mücadele verebilceğimiz güçte olduğumuzu hiç birşekilde zannetmiyorum.. Limanda bir kaç trolcünün artık uzunada'da trol çekebildiğini duydum ve kendi ağızlarından sahilgüvenlikle iş birliği içerisinde olduklarını söylüyorlar. Bu yüzden bu kişilerle herhangi bir savaş gösterebiliceğimizin fikrine asla katılamıyorum..
Pınarlı diye bilinen adadır. Organizasyon günü kanaldan çıkıp alt bölgesinde av yaptığımız ada Cem abi.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yazık yazık çocuklarımız balık tutma keyfini maalesef yaşayamıyacak çünkü böyle giderse denizlerimizde balık kalmayacak.Yetkililerin sıkı bir şekilde denetim yapıp gerekli yasal düzenlemelerin de biran önce yapılması gerekiyor denizlerimiz milli değerimizdir..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İZMİR Foça'da balık avı | tevez | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 01-01-2011 20:31 |
Çeşmealtı (İZMİR) Balık avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 29 | 07-09-2010 09:31 |
İZMİR / Urla'dan sevgilerle | Kermit | Tanışma | 28 | 24-06-2010 22:29 |
Çeşmealtı Raporu (İZMİR) | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-06-2010 17:55 |
Sahilevleri / İZMİR | Kerem YAMAN | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 24-05-2010 20:03 |