|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Pırnallı nerededir ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 28-06-2010 " tarihinde saat 21:04 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bunlarla mücadele verebilceğimiz güçte olduğumuzu hiç birşekilde zannetmiyorum.. Limanda bir kaç trolcünün artık uzunada'da trol çekebildiğini duydum ve kendi ağızlarından sahilgüvenlikle iş birliği içerisinde olduklarını söylüyorlar. Bu yüzden bu kişilerle herhangi bir savaş gösterebiliceğimizin fikrine asla katılamıyorum..
Pınarlı diye bilinen adadır. Organizasyon günü kanaldan çıkıp alt bölgesinde av yaptığımız ada Cem abi.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İZMİR Foça'da balık avı | tevez | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 01-01-2011 20:31 |
Çeşmealtı (İZMİR) Balık avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 29 | 07-09-2010 09:31 |
İZMİR / Urla'dan sevgilerle | Kermit | Tanışma | 28 | 24-06-2010 22:29 |
Çeşmealtı Raporu (İZMİR) | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-06-2010 17:55 |
Sahilevleri / İZMİR | Kerem YAMAN | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 24-05-2010 20:03 |