|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 15-12-2010 " tarihinde saat 21:33 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cenk, çok güzel balıklar tutmuşsun tebrik ederim.
Yalnız, bu avın bir konusu yok mu? (Yer, mekan, zaman) Seni kısa kollu gördüm, yeni bir rapor mu yoksa yazdan kalma mı?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel balıklar gerçekten.
![]() ![]() bu balığıkların peşinden koşanlara biraz faydası olurdu sanırım. ![]() paylaşımın için teşekkürler.imza ayarlarınızıda yaparsanız dahada hoş olur sanırım. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() dip sırtısı işine benziyor konuyu biraz açsan tebrikler
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Cenk aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Tüm üye arkadaşların dediği gibi ve konu başlığına göre (bu hafta sansım boldu) geçen haftanın havasına hiç benzemiyor.. Bu avın hikayesini dostlarla paylaşırsan (Mekan kullanılan takım ve avın hikayesi) dahada güzel ve anlaşılır bir paylaşım olmuş olur.. Bu arada imza ayarlarını tamamlarsan (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu) Seni daha iyi tanımış oluruz.. Rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selamlar görüntüler ve denizin rengi ve yüksekliği avın akdenizde (fethiye veya adrasan)tarafları gibi geliyor bana ve mevsimde ekim civarı sanırım.maaşallah denir böyle ava.helal olsun.tabi diger arkadaşların dediği gibi yer ve zaman hakkında bilgi verirsen iyi olur.merakta bırakma bizi.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ayrıca eklemek istediğim bişey var.oda hasan balıkçı kardeşime avlarını defalarca izledim.tebrik ederim sen deniz kenarına balığı tutmak için gidiyorsun.ve yakalıyorsun da.helal olsun sana.bakalım bu hafta sonu bizde bi tekne avı yapabilirsek.yeni bi yöntem deniyecem.tutarsa tekneden avlananlar la paylaşırım.herkese rastgele.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler cenk avların daimi olsun
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel av olmuş,maşallah, azda olsa detaylandırırsan harika olur.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu balıklar ancak alkışlanılır fakat herkesin söylediğini bende tekrarlayım avın biraz hikayesi olsa tadından yenmeyecek.
Tebrik ediyorum daha irileri rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
S.a herkeze merhaba | longoz | Tanışma | 6 | 16-10-2010 21:06 |
herkeze rastgelsin | demircan45 | Tanışma | 16 | 26-01-2010 20:53 |
herkeze slm... | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 19-08-2009 14:59 |
herkeze slm | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-05-2009 15:00 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |